krachmacher

Krachmacher

Meir stompboks takk!

Krachmacher er dødsfeitt! Krachmacher har faktisk heile The Sweetest Thrill inni seg! Så feitt er det!

Krachmacher er eit herleg bråkete band frå Bergen. Dei er imponerande improviserande, og med medlemmar som Stephan Meidell (Sweetest Thrill), Øyvind Hegg Lunde (Vulva, Hegg på Stein, Vitalpris-vinnar med meir!) Eva Pfitzenmaier (By The Waterhole +++) og frøken Linn Frøkedal (The Megaphonic Thrift) i lineupen er dei dei første garantistar av unike konsertopplevingar.

Krachmacher tek tankane til band som Deerhoof og kanskje litt til Blonde Redhead, og det er heva over ein kvar tvil at dei i tillegg kjem til å ta med seg ikkje berre tankane dine, men heile fjeset ditt óg, men på ei musikalsk reise der det kun er eitt at gjere: halda seg fast.

Ikkje gløym å kjøpa billett!

Sjekk ut Krachmacher på Facebook
Sjekk ut meir Krachmacher på Spotify