ralphmyerz

DJ Ralph Myerz

TWO NITES INNA ROW!

I frykt for å gløyme noko her så har me valgt å la Ralph Myerz skrive litt om seg sjølv. Det er heilt fleipete, men JA, han kjem til å gjere to eit heilfrekke dj-set på Skausgarden både fredag og laurdag på Fres Festival 2014!

Ralph Myerz startet i 1997 Ralph Myerz & The Jack Herren Band som har turnert verden over, og solgt over 400 000 plater. Bandet er fremdeles aktivt og fikk i april i år en gullplate for sin andre plate Your New Best Friends. Etter tre album sammen med bandet fortsatte Ralph med soloplater, dj’ing og produksjon for andre artister. I 2009 kom Ralph sitt første soloalbum, Ralphorama!, som hadde legender som Devin the Dude, Talib Kweli og Kurupt på gjestelisten.

Og vet du hva? Disse spiller også på Fres Festival 2014!

Ralph sin forkjærlighet for myk, sommerlig vestksytshiphop ble ytterligere forsterket da samarbeidet med Dogg Pound tok til for alvor i 2010. Dette har resultert i platen Super Sonic Pulse (2013), som ble spilt inn sammen med George Clinton og Snoop Dogg i Los Angeles. Første singel er bl.a med Snoop Dogg & George Clinton. Ralph var ikke verre på det enn at han rett og slett casha inn en Spellemann for denne skiva!

Ralph driver forøvrig ikke kun med hiphop, og er nok mest kjent for melodisk, kosmisk disco, og i 2011 kom platen Outrun som var fylt til randen med kosmisk dansemusikk i alle former. Første singel fra platen var gjestet av ingen ringere enn Diana Ross & the Supremes. Av andre samarbeid de siste årene kan Scissor Sisters, R Kelly, Christina Aguilera, David Banner nevnes.

I tillegg driver Ralph sitt eget plateselskap Disco Pinata Records, som kommer til å gi ut en salig blanding av norsk disco og amerikansk hiphop dette året.

Men! Ralph har heldigvis tatt en pause fra studioarbeidet og kommer til Fres Festival med sekken fullastet med nye låter fra de nye platene, og kommer til å levere ett forrykende djset spesialdesignet for både føttene og hjertet.

Lyst til å danse av deg føtene? Kjøp billett til Fres Festival 2013!

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

Comments are closed.