datarock

Datarock

Datarock frå Bergen tok verda med bris i år 2001 då dei slapp ein split 10″ i lag med Stockhaus (kjent frå Fresvenene i Ungdomskulen). Sidan den gong har Datarock stort sett gått rundt i sine etterkvart legendariske raude joggedressar, medan dei har lagt konsertpublikum etter konsertpublikum for sine takttrampande føter. Ikkje mindre enn 850 konsertar i meir enn 35 land har Datarock rukke å gjort unna før dei set seg i bilen og vender sine tett behåra brystkassar mot Fresvik og Skau. Holy moly – dette vert nok over gjennomsnittet bra!

Kriblar det i joggedressen din òg? Kjøp billett til Fres  14 no!

Det blir åpenbart godstemning på Skau med ristbare hits som Fa-Fa-Fa, California, Catcher in the Rye, Amarillion, Computer Camp Love og ein haug med andre.

Sjekk dei  ut på spooot vel:

1 reply

Comments are closed.