Rumble in Rhodos

Ein sydentur du aldri vil vil gløyma!

Då er det berre å spenna fast setemuskelen folkens! Den monsterfrekke truppen frå heimste Follo er nemleg på veg til Fresvik for ause gavmildt frå si tilsynelatande utømelege krukke av catchy gitarriff, suggererande melodilinjer og dansbare rytmar.

Sidan byrjinga attende i 2003 (eigentleg mykje lenger sidan men hey) har Rumble in Rohdos skjemt musikknoreg vekk med ein EP og tre langspelarar. Gjennombrotet inn i mainstream fekk Follo-fjesa med si andre plate og singelen Flaovured Envy. Du må ha vore rimeleg utmeldt av samfunnet for ikkje å ha fått med deg det, tilbake i 2008.

Sidan den gong har RIR no spelt godt over 400 turbomata shows over fleire delar av verda. To plater til har dei sleppt sidan den gong – Signs og Fervent Devotion i 2011 og seinast Grace and Nuance i 2013.

Oppsummert: landtes aller feitaste alternative rockeband kjem til Fresvik i sommar – vi seier ikkje meir!

Og billetten din flir du deg her!

Sjekk ut Rumble in Rhodos på Spotify!
Lik Rumle in Rhodos på Facebook!