Takk for i år!

Som alltid, først og fremst takk til Jon og Elisabeth og damene (spesielt Kaia). Takk til Pål som har stått på og levert heile helga. Takk også til Bjørn, som for andre år på rad går av vegen for å halde festivalen flytande, og til alle frivillige som stilte opp under festivalen (og kjem til å hjelpe til med oppryddinga).

Billettbui i solnedgang

Billettbui i solnedgang

Takk til publikum som møtte opp og oppførte seg, og til artistane, som spelte som dei hadde Reidar sjølv i hælane. Og til Sight & Sound (Håkon, Baze og Hans) og Vest Personell Sikring for utmerkt profesjonalitet på sine respektive område.

Takk til våre sponsorar og økonomiske støttespelarar:

 • Vik Elektro
 • Highsoft Solutions
 • Fresvik Produkt
 • Sognekraft
 • Vik Sparebank
 • Digital Etikett
 • Fargerike
 • Vik kommune
 • Sparebankstiftinga
 • Kulturrådet
 • Sogn og Fjordane fylkeskommune