Leiinga i media – del 2

Faksimile frå D2

Faksimile frå D2

Det var ikkje så reint få i kultur- og medienoreg som sette morgoncortadoen i halsen då dei opna eit sårt etterlengta og plettfritt formgitt D2 og konstanterte at ingen ringrevare enn Lars Tore Skau pryda ei av dobbeltsidene.

Mange har hevda at det er på høg tid at ingeniøren, systrendingen, tusenkunstnaren, medmennesket og festivalarrangøren Lars Tore bør verta tilgodesett spalteplass i landets mest kjøkkeninteriørorienterte helgemagasin. Desse kan no endeleg ta fatt på vegen til bladkiosken og plukka med seg dagens DN, nappa ut D2 og lesa seg opp på Lars Tore sine bragder og betraktingar.

Lars Tore er i skrivande stund villt oppteken med å svara på henvendelsar frå andre helgemagasin som gjerne vil ha ein bit av den driftige becapsa festivalarrangøren.

Vil du og ha ein bit av Lars Tore? Kjøp festivalpass til Fres Festival 2013 i dag!