Programmet er klart!

,

Årets Fresprogram er klart! Supergrüppa Bombeklüchter opnar årets festival!

Program 2009

Program 2009

Det var natt til i dag tidleg at programmet for årets utgåve av den nytenkande og nybrottsorienterte festivalen Fres Festival i Fresvik, Vik Kommune, vart klart. Med den heilfrekke bookinga av det relativt høgt utdanna pønkebandet Bombeklüchter er årets festivalprogram komplett. Og for eit program! Sjeldan, eventuelt ein eller anna plass mellom sjeldan og aldri, har programmet vore sopass grensesprengande og dynamisk som i år. Vinnarar av prisar av ulik karakter formelg står i kø (mykje ved hjelp av Fres Festival sitt eigenutvikla kølappsystem for artistar ArtQue™. red.anm) for å underhalda det musikkglade Frespublikummet.

Fres Festival tek atterhald om endringar. Sjå programmet i sin heilskap her!!