Bombeklüchter opnar Fres Festival!

,

Nokre band har tydelegvis klyppekort på Fres! Speklulasjonane om at bookingavdelinga so vel som leiing for Fres Festival i Fresvik er korrupt like inn til skrotum vart ikkje noko mindre då det natt til søndag vart kjent at trioen Bombeklüchter frå den høgt utdanna systrondsbygdi kjem til å væra fysste band ut på årets Fres. Rykta vil nemeleg ha det til at opptil fleire av medlemmane i nemnde band til dagleg sit både i leiinga og i bookingavdelinga til Fres Festival. Dette, i lag med at Bombekluchter med dette vil væra det einaste bandet i verda som har spelt på samtlege utgåver av Fres Festival, har gjeve rikeleg med bensin på grytebålet. Leiinga var søndag kveld ikkje tilgjengelege for kommentar, men etter det Nyhende kan erfara herskar det generell einigheit om at korrupsjon er ein bra ting, og at Bombeklüchter med litt hell kan greie å gje ei frekk opning av festivalen.

Sjekk ut Bombespacen her