SKANDALE!! LEIINGA MYSSER HOVUDET!

Ramaskrik idet tidlegare kedibel festival DOBLAR billettprisen!

Kapitalistisk grådigheit

Kapitalistisk grådigheit

Det som ein gong var mannen i gata, folket på golvet og den den jamne mann sin festival, Fres Festival, sjokkerte natt til fredag heile Fresvik og landet elles idet den kunngjorde at årets festival vert heile 100%(!) dyrare enn tidlegare. Dette betyr at blodsugarane i leiinga dermed flår dei stakkars festivalgjengarane for uhøyrte 200,- kroner for eit usselt weekendpass! Ikkje sidan Terradagane har det vore vitne til slik ein finansiell skandale i Vik Kommune. Spekulasjonane går no høgt og lågt i om leiinga har blitt storkapitalistar og har fått smaken på fast cash og den opne marknaden.

Det var ein halvstressa Gunnar Husabø frå leiinga som tidleg fredags morgon svarte på spørsmål frå eit hissig og mannsterkt pressekorps.

Kvifor slikt eit ran av ei prisauke? Kvifor!?

– Vi har i det siste fått ein del fleire utgifter enn vi hadde sett komma. Difor ser vi oss no nøydde til å skru prisen opp frå latterlege hundre flis, til monumentale tohundre flis for festivalpasset. Men vi håpar sjølvsagt at denne urovekkande høge prisen ikkje vil skremma nokon festivalgjenarar frå å ta turen siste helga i Juli.

Denne artikkelen vert løpande oppdatert