Flopperock

Musikkentusiast Atle Hamar har synspunkt på festivalar i Sogn og Fjordane, og meiner at 1800 folk på Glopperock er latterleg få, med tanke på at dei serverer godbitar som Madrugada og Big Bang. Han seier ein annan stad at ein har for mange festivalar. Kanskje det heller er for mange festivalar med Big Bang og Madrugada? Viss du vil høyre noko nytt får du heller ta turen til Fres Festival i Fresvik…

1 reply
  1. Konrad Flemming
    Konrad Flemming says:

    Er det noe galt med Madrugada også nå? Den silkemyke og fullstendig unike stemmen til Sivert Høyem, de nydelige duettene, ikonstatusen til den fantastiske og overhodet ikke oppskrytte gitaristen Bobby Burås (R.I.P) og de fantastiske, rørende, treffende, unike, spesielle, glimrende og livsbeskrivende låtene… Nei, spar meg for lokale band.. Vi vil høre noe vi har hørt før!! Vi vil ha formelpop det smaker nordlys av!! Vi vil ha skalla über-coole tromsøværinger som høres ut som et møte mellom Chris Isaak og Roy Orbison der de går i klinsj med komplett apati. Vi vil ha Fullstendig anonymitet blant resterende bandmedlemmer. Vi vil ha… Madrugada!

    Mens dere jobber med saken kan dere godt booke Minor Majority, Jim Stärk, Annie, The National Bank, de folka som ikke lenger heter Briskeby.

    Oh oh oh – få med noe hip-hop VG-lista style!! Vi vil ha Erik og Kriss!!

Comments are closed.