Nytt band bekrefta!

Kaosgenerator kjem til Fresvik med ein diger pakke deng! Natt til Laurdag vart det altso kjent for leiinga at den eminente bookingavdelinga etter månadsvis med knallhard jobbing endeleg har fått det ekstremt garasjefrekke bandet Kaosgenerator til årets Fres! Leiinga, som alltid er ute etter å prioritera handling framfor tomt prat, kasta seg dermed rundt og kalla inn til ein blazer og hornbrilleprega pressekonferanse på Litteraturhuset i O-fjørao.

-Kva kan vi forventa oss av eit band som Kaosgenerator? Er det ikkje slik at dei spelar ekstremt pønkete pønk?

Eit vanskeleg spørsmål, Kent, men eit rettferdig spørsmål. Vi kan forventa oss pryl av Kaosgenerator, men det føler vi alle at vi har fortent. Og jau, dei spelar pønkete pønk, men det føler vi og at vi har fortent. Dermed vert alle nøgde, og det å oppnå so høg grad av nøgdnad er ein aktivitet som er slik at leiing held den for verdifull, seier ein fokusert Gunnar Husabø idet har jekkar ein grøn Farris og undrar på kor vansksleg det eigentleg er å dryppa ein dråpe lime ned i kvar jævla flaske på den måten.