Fres Festival! No og med artistar!

Dei første artsitane i årets lineup er klare! Det var natt til torsdag at leiinga bestemte seg for å kunngjera dei første artistane til på årets Fres. Dette skjedde mellom høge slanke glas og kanapear på Litteraturhuset i Fresvik.
Etter det Nyhende i skrivande stund har greve fram er det snakk om dei heilfrekke banda Kids in the Heat, Eliminova, Genianalus, The Generous Days, Rubini, Monica Eide og Roadkill!

I ein ekstraordinær pressekonferanse på Sognefjord Hotell, Knausen, kunne Gunnar Husabø slurpa følgjande:
– Denne mellombelse lineupen er til dykk! Folket! No er det berre å lene seg tilbake og venta på sommaren og årets Fres. Det kjem og til å dryppa jamnt med ytterlegare artistar etterkvart som kickoffet nærmar seg! Takk kameratar!

Sjekk ut artistsida her.