Leiinga bloggar!!

Internett er framtida, hevdar Per Christian Grov. Natt til tirsdag dumpa den fyrste bloggposten, og med det nyhenda, om at leiinga i Fres Festival 2007 vil blogga frå Fres HQ lokasjon Fresvik. Den hardtarbeidande og aldrikvilande gjengen som utgjer det mest vitale organet i Fresorganismen vil etter det rykta i mediemiljeuet tilseier dagleg legga ut bloggpostar om den eventuelle framdrifta i førebuinga til årets festival. Bloggen vil etter det leiande forskning på området tilseier gje eit unikt innblikk i korleis eit so agilt administrasjonssorgan som leiinga for Fres Festival maktar å gjera handling av ord og alvor av prat.

– Multimedialitet er alt i dagens EDB-samfunn, seier ein høgteknologisk Grov i ein teleks tirsdagsmorgon. Me har nyss fått innstallert snøggoppkopling til veven og er no klare til å spreia den glade bodskap til omverda. All vår kommunikasjon går om dagen via EDB-brev, dette for å understreka viktigheita av å ha Datakortet samt nytta EDB og IKT-baserte verkty, står det vidare i teleksen som tikka inn til Nyhende berre for nokre få minuttar sidan.

For å oppleva bloggen klikk her.