Fres inngår tryggingsavtale

Kampen om tryggingsbudsjettet er over TryggingsselskapDet var det Leikanger-eigde selskapet Securitiss som fekk tilslaget på tryggingskontrakten til Fres. Få var overraska då Securitiss, leia av Mari Husabø, tidlegare denne veka kjøpte opp Odd Safety. Sjølv om Odd Safety var nærast bekrefta ansatt av Fres, nektar Husabø at det er dette som skal ha ført til oppkjøpet; -Oppkjøpet av OS var eit reint forretningsmessig trekk av oss, det var heilt uavhengig av eventuelle avtalar OS hadde gjort med Fres.

Om Securitiss:
Securitiss’ grunnfilosofi er å beskytte liv og eigendom, sikre heimar, arbeidsplassar og samfunn.
Vårt motto er forankra i dei tre ringane i vår logo som står for:
BÆSJ – I – FJES. Securitiss har lenge vore den leiinade tryggingstjenesta i Fresvik-Feios området, og etablerar med Fres-avtalen si stilling i Indre Sogn.
(henta frå Securitiss si pressemelding 27.05.06)

Leiinga stiller seg tvilande til Husabø sine uttalelsar og via den lokale telegrafisten på Syrstrond meldar festivalleiiar Håvard Ese Eliassen til metropolen: “Dette…er…høgst…tvilsamt…<stopp>…Leiinga…vel…å…ikkje…ta…stilling…i…saka…<stopp>”

Nyhende lovar å halde deg oppdatert!