Sensasjonell forfremjing!

Web executive gets his button

Etter lengre tids ekstrem lojalitet til Fres Festival har IT sjef Gunnar Husabø endeleg vorte ein made man. Han trer med dette inn i sjølvaste festivalleiinga som no vert utvida til eit firkløver. Dette melder leiinga på ei ekstraordinær pressekonferanse fredag ettermiddag.

– Vi er svært glade for å kunna melda at Husabø endeleg har vorte ein del av det mest vitale organet i Fresorganisma! Husabø er ein mann som meir enn nokon har jobba på seg rektal irritasjon for å få avvikla denne festivalen. Vi i leiinga ønskjer han hjarteleg velkommen som wiseguy!

Denne forfremjinga er sensasjonell i og med at det er fyrste gong at nokon trer inn i det aller uheilagste som er festivalleiinga.

Feira med buffet på Knausen

Nyhende lukkast i ettermiddag å koma i kontakt med Husabø, som var vilt oppteken med å bada i sjampis og lesa gratulasjonstelegram frå stat sovel som kommune og kongehus.

– Overraska, overvelda, eg, eg, eg veit ikkje kva eg kan seie for å beskriva dette karrierhoppet. Eg skal no sporenstreks på Knausen å feira med buffet og fem kalde pilsnerøl av merket Hansa Borg, seier ein ekstremt oppglødd og nyforfremja Husabø på telefon.
– Skjønt det framleis ikkje heilt har gått opp for meg at dette faktisk har skjedd er eg heilt bevisst på at dette ikkje skal påverke arbeidet eg gjer i kraft av å vere websjef. Men ikveld, akkurat ikveld, er Knausen arena for den mest sanselause feiringa noko sinne.

Nytt blod viktig

På spørsmål om kvifor festivalleiinga, dette eingang so myteomspunne politbyroet, har valgt å ta opp ein ny medlem svara festivalsjef Lars Tore Skau at nytt blod er av største viktigheit dersom festivalen framleis skal ha den edgen som krevst.
– Dessutan hadde vi eit ledig kontor i HQ i på Skausgarden, og kven betre enn Husabø med sitt uttømmelege engagement for festivalen til å fylla det?